Pau Alabajos

06/04/2019
Teatre de Palafolls - 22:00

Ciutat a cau d’orella és un homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés en el 25é aniversari de la seua mort.

La ciutat a la qual fa referència el títol de l’espectacle va molt més enllà de l’escenografia arquitectònica o de l’atrezzo de places i carrers d’una metròpolis concreta.

Els versos que canta Pau Alabajos són una mirada furtiva a través del forat del pany, una polaroid que immortalitza les vides entrellaçades d’un barri, d’un poble, d’un país. Un tractat de geografia humana, la banda sonora de tantíssimes carícies, mossos i arraps: una parella que es besa apassionadament en un terrat, entre els fils d’estendre la roba; dos antics amants que es troben al replà de l’escala i conversen sobre banalitats; un home que escriu quan cau la nit i fa inventari d’un amor a prova de bombes... Un grapat d’històries quotidianes, de quilòmetre zero, configuren aquest espectacle sincer i intimista, que convida a la confidència i es construeix amb la complicitat del pati de butaques. Poesia a cau d’orella, cançons a pit descobert.

Aquest espectacle pot anar acompanyat d’una guia didàctica orientada a estudiants i ser presentat en diversos formats.

Espectacle creat específicament per a espais escènics que permeten a l’espectador gaudir assegut de la música i els versos d’Estellés en l’ambient íntim i confident que exigeix aquesta mena de posada en escena.

Preu entrades: 5 €
Reserva ara la teva entrada i no paguis fins el dia del concert 😉

Lu Rois

06/04/2019
Teatre de Palafolls - 22:00

La Lu Rois és compositora, pianista i cantant.

El desembre de 2014 presenta el seu primer álbum, ‘Camí del Far’ (autoeditat); una proposta molt personal, plena de sensibilitat i emotivitat. Esdevé un profund trajecte introspectiu amb el que l’artista aconsegueix convertir en cançó intenses vivències personals.

Com a resultat, hi trobem una sorprenent maduresa compositiva: lletres de gran intensitat acompanyades per una música capaç de fer viatjar l’oient per diversos estats anímics i una veu ben especial, dolça i vibrada.

Sense grans ornaments, ni un arsenal d’instruments, tan sols amb la seva veu i el piano, és capaç de crear atmosferes cinematográfiques embriagadores. Així ho referma al seu nou treball, ‘Cau de Lluna’ (autoeditat, 2016). Un EP de quatre cançons – preludi del seu proper álbum – en què Rois es presenta amb llum pròpia, la llum de la lluna que brilla malgrat ser enmig de la foscor. Quatre temes plens de força i seguretat, nous registres tímbrics i noves sonoritats.

Preu entrades: 5 €
Reserva ara la teva entrada i no paguis fins el dia del concert 😉

Sandra Bautista

13/04/2019
Teatre de Palafolls - 22:00

Sandra Bautista és una de les perles de la pedrera musical catalana. Talent, joventut i una veu dolça i incisiva. La Sandra beu de la tradició anglosaxona i també d’autors sudamericans, sobretot de Jorge Drexler, per qui professa una gran devoció. 

Sense dubte, la seva versatilitat i armonies vocals la situen com a ferma candidata a fer-se un lloc entre les veus més reconegudes del moment. 

En el seu primer treball “La casa de les mil olors” (2017) la Sandra es despulla per desgranar amb emoció, proximitat i intimisme un repertori de cançons pròpies produïdes per Marc Ferrando. 

Al novembre de 2018 es va proclamar guanyadora absoluta de la 18a edició del concurs SONA 9 organitzat per la revista Enderrock i Catalunya Ràdio. 

Preu entrades: 5 €
Reserva ara la teva entrada i no paguis fins el dia del concert 😉

Katou

13/04/2019
Teatre de Palafolls - 22:00

Cantautora radicada a Barcelona des del 2009, Katou va néixer a Malàisia de descendència xinesa-canadenca, i va créixer a la Xina, Taiwan, el Japó i el Canadà. Durant els últims 15 anys, les seves cançons l'han acompanyat diariament. Inspirada en els trobadors errants, va començar a viure el seu somni de cantar al carrer fa 10 anys, primer amb els seus propis temes, després col·laborant en diversos projectes d'arts escèniques i música, en el grup Ràdio Fanjul (2012-2017) amb qui va gravar 3 discos de velles cançons populars del món. Recentment ha reprès la composició, donant veu a un nou repertori original: Spirit Rubble. Tocant els temes universals d'amor i de la perduda, les seves cançons parlen de l'esperit que anhela la llibertat, la comunió i trobar el seu propi lloc en el gran esquema de les coses.

Preu entrades: 5 €
Reserva ara la teva entrada i no paguis fins el dia del concert 😉

Clara Peya

27/04/2019
Teatre de Palafolls - 22:00

Pianista i compositora, CLARA PEYA és considerada una de les creadores més originals i úniques que han aparegut en els darrers temps en l’escena musical del país. Una biografía frenètica que transita entre la música, el teatre i l’activisme.

Musicalment, Peya és inclassificable: bascula entre la música de cambra, el jazz, el pop i l’electrònica, mantenint sempre com a centre de gravetat el piano.

Ella és energia i sentiment en estat pur, sense deixar de banda el crit i el compromís amb la llibertat. Una personalitat artística contagiosa i torrencial que en directe es despulla, es transforma i s’escampa per tot l’escenari i més enllà. La seva forma personal de tocar ha fet que sigui considerada una de les pianistes catalanes més escèniques i transgressores.

Feminista declarada, es defineix a si mateixa com «inquieta, visceral, intensa i transcendent». Clara Peya fuig de tòpics i, sobretot, creu en el poder de l’art per a la denúncia «a la meva música li dic romàntic-contemporània o punki-romàntica». La música ho és tot per a ella, utilitza el piano per a expressar-se, ser lliure i transmetre idees.

Preu entrades: 5 €
Reserva ara la teva entrada i no paguis fins el dia del concert 😉