Presentació cartell Singulars 2017 i Venda d’entrades Anticipades

Posted on Posted in Singulars

Bang! Cultura i l’Ajuntament de Palafolls presenten la 3a edició del cicle SINGULARS, una cita anual que s’ha convertit en la més “in” de l’Alt Maresme . “In” de Indispensable i “In” de Ineludible.

Com a novetat, en aquesta nova edició, SINGULARS aposta per combinar nits de concerts únics i exclusius, amb programacions
culturals dobles, de quilòmetre O, que van més enllà de la música. Per això hem rebatejat aquesta edició amb el sobrenom de Un espai musical de proximitat, on sempre hi passen coses… i públic i artistes combinen i bescanvien els seus rols de protagonistes.

Aquesta tercera edició del Singulars tindrà lloc entre els dissabtes 25 de març i 13 de maig de 2017.

Com a les passades edicions, la complicitat i interacció entre artista / públic tornarà a marcar l’essència d’un cicle que ha trobat, en aquesta proximitat, el seu valor diferenciador. Una proximitat que es genera dins de propostes artístiques de nou format, , a través de posades en escena molt íntimes i singulars.

En aquest aspecte, Singulars torna a fer partícips en un mateix escenari a nous talents, concerts únics i projectes comuns d’artistes arriscats, que defineixen les diferents arestes de l’escena musical contemporània del nostre país.

Per consultar de manera més extensiva tota la informació dels artistes i dates podeu consultar la programació del Singulars 2017 al nostre web.

VENDA D’ENTRADES

La venda d’entrades anticipades començarà el proper dilluns 06 de març, i serà físicament de DILLUNS a DIVENDRES, de 16 a 21 h. (Per als dies festius consultar horari al web de l’ Ajuntament de Palafolls) a l’edifici MiD de Palafolls: Plaça Fòrum Palatiolo, s/n.

Per a reserves i més informació consultar:

Xavi – T. 678 30 40 30
www.bangcultura.cat
www.palafolls.cat
www.facebook.com/bangcultura

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *