GUATEQUE DE PRIMAVERA 2016

Es un orgull presentar-vos el 2n GUATEQUE de PRIMAVERA! Una nit de música jove per a totes i tots. Integrat dins de la programació de la Festa Major de primavera del municipi, aquest concert jove te com objectiu la divulgació i dinamització de la cultura pop-rock a l’Alt Maresme i La Selva en un format altament festiu i obert a tots els públcs. Es per això que us hem preparat un cartell d’autèntic luxe.

ACCIÓ

Grup que ens presenta un estil fresc i positiu amb cançons que van des del reggae fins a la música funk amb tocs electrònics, sense perdre l’essència pròpia que ha anat creant amb els seus dos últims treballs discogràfics. Amb un directe animat i ballable caracteritzat per les melodies del saxo i la trompeta, aquest jove grup empordanès es reafirma dins l’actual panorama musical amb un tercer treball en forma d'EP de sis cançons, enregistrat als Estudis Ground de Cornellà del Terri i produït per Zinkman i Jaume Figueres.

SLUM DJ’S!

Que dir d'ells que no sapiguem ja... Son un parell de Djs playeros que punxen el que faci falta, oygan! Synth, Tecno-pop, New Wave, Indie-pop, Nudisco, 80s, 90s & Rock 'n' roll baby! Tot para y por el disfrute colectiu. Així que preparin el confeti!

ON SOPAR?

Una àmplia oferta culinària a tan sols 5 minuts del teatre de Palafolls amb cuina casolana, pizzes, entrepans...