IVETTE NADAL

Ivette Nadal cantautora i poeta, s’enfila als escenaris des del 2007. Ho fa autoeditant-se 3 treballs musicals “Guerres dolcíssimes”, “A l’esquena d’un elefant”, “Mestres i amics” així com un recull de poemes “Camí privat”. Combinant la poesia i el pop-rock en els seus treballs aconsegueix fer-se un lloc a l'escena musical catalana, actua als principals escenaris del país, i fins i tot col·labora en un disc de Manolo Garcia. A Palafolls ens presentarà el seu darrer treball: Tornar a Mare.

MATTHEW MCDAID

Matthew McDaid és un jove cantautor d'origen irlandès, tranplantat i ben arrelat a Collsacabra, que toca la guitarra en una freda nit a la vora del foc. Des del seu reducte de silenci i contemplació de Rupit desgrana emocions pures, amb una subtilesa intimista o amb una força explosiva, i des de la quietud i el contacte amb la natura fila melodies preciosistes, universals i commovedores. La seva música s’adreça directa al cor i és balsàmica o punyent, així com el seu directe, elemental, forjat a peu de carrer, amb fred als peus i el cor roent, talment un trovador d’èpoques més senzilles…

IVETTE NADAL i MATTHEW MCDAID, 9 de setembre a la Glorieta del Dr. Torner 22:30
Concert GRATUIT

XARIM ARESTÉ

Els vessaments químics d’Ercros al pantà de Flix havien de tenir la seva part positiva. Potser sense aquests adulterants no haurien sorgit personatges com Xarim Aresté, que de petit va beure d’aquelles aigües i ara, com caigut a la marmita de la poció màgica, escampa arreu el seu do en forma de cançons. Després d’una llarga trajectòria amb Very Pomelo i també com a escuder de Maika Makovski, Sopa de Cabra o Sanjosex, ara presenta el segon disc en solitari, “La rosada”.

ALIDÉ SANS

Alidé Sans Mas és una cantant de llengua occitana (gascó aranès). Filla del polític Jusèp Loís Sans i la cantant Lúcia Mas Garcia. Va començar per ser coneguda en la cançó d'Occitània amb el títol Esperança, fet amb el grup de hip hop SHHNHC, el 2012. Va participar en festivals en 2013 com Barnasants amb Enric Hernàez i Rovira, Escota e Minja o encara Hestiv'òc de Pau. Va cantar l'himne aranès a l'acte oficial de la Diada. El juliol de 2015, va participar en l'Estivada de Rodés. Alidé Sans deixa veure en la seva inspiració la influència de ritmes càlids com la rumba, el reggae, el soul, però canta gairebé sempre en occità aranès. Compon, escriu i canta les seves cançons.

XARIM ARESTÉ i ALIDÉ SANS, 10 de setembre a la Glorieta del Dr. Torner 22:30
Concert GRATUIT