Programació 2017

CICLE SINGULARS 2017

AVÍS IMPORTANT: A partir del proper dilluns 06/03/2017 ja podeu adquirir les entrades anticipades per al cicle ‪#‎Singulars2017! Les trobareu a l’Edifici MID de Palafolls (Plaça Fòrum Palatiolo, s/n) de DILLUNS a DIVENDRES, de 16 a 21 h. (Per als dies festius consultar horari al web de l’ Ajuntament de Palafolls)

Per a reserves i més informació podeu contactar telefònicament:
Xavi – T. 678 30 40 30

PEP SALA

Concert comiat. ÚLTIM CONCERT de l’artista al Mareseme abans de la seva retirada dels escenaris, de manera indefinida.

El cantautor que, juntament amb en Carles Sabater i en Joan Capdevila va ser co-fundador de la ja mítica formació Sau, va anunciar que tenia “la sensació d’haver acabat una etapa important”, oferint els últims concerts com a Pep Sala. Això no vol dir que deixi la música, ni que es retiri, però sí que té la intenció de “deixar de fer concerts per un període indefinit, segurament llarg”.

El de Singulars és el penúltim concert de la seva carrera als escenaris abans d’acomiadar-se el proper 01 d’abril a la sala Luz de Gas de Barcelona. Serà l’últim concert de Pep Sala a la comarca del Maresme, com a mínim, durant els propers 2 anys. Durant la vetllada, ens oferirà un concert bàsic, en format de duet, on repassarà la seva trajectoria musical a través dels millors temes.

Pep Sala assegura: “No sé què faré, ni quan, ni com, ni amb qui, ni tinc cap projecte en ment que no vulgui desvetllar. Simplement tinc ganes de fer coses noves, tant en l’àmbit de la música com fora d’aquest“. Confessa sentir-se orgullós del camí recorregut fins avui, però ara toca seguir endavant i mirar el futur, malgrat que encara sigui incert.

PEP SALA, 25 de març al Casal Social 22:30.
10 € entrada anticipada.
12 € entrada a taquilla.

RESERVES

JOANA SERRAT

Gira internacional de presentació de “Cross The Verge”.

El folk-americà de Joana Serrat ha creat vida pròpia i sobrevola per sobre de la pròpia artista. La seva majúscula capacitat per dotar a les seves composicions d’identitat l’ha portat a guanyar-se el respecte
del públic i de la crítica, i a treballar al costat dels màxims estendards del gènere com Neil Halstead o Ryan Boldt.

Joana Serrat ha començat l’any presentant el seu últim treball “Cross The Verge” (El Segell, 16) en una gira que la portarà des de Catalunya a Anglaterra, Holanda, Alemanya, Bèlgica i França..

QUIM BIGAS

Al cicle Singulars ens presentarà un espectacle/performance de dansa col·laborativa.

Quim Bigas Bassart treballa en els camps de la coreografia, la dramatúrgia i la societat de la informació. Al cicle Singulars ens presentarà un espectacle/performance de dansa col·laborativa.

Graduat com a Major in Dance and Post-Graduate Artists in Residency a SEAD (Salzburg) i alumne convidat a l’escola de Nous
desenvolupaments de la Dansa- SNDO (Amsterdam). Actualment està estudiant el Grau en Informació i Documentació a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i el Màster en Noves Pràctiques Performatives a UNIARTS/DOCH Estocolm. Resident entre Copenhaguen, Estocolm i Barcelona, durant aquest últim any ha col·laborat amb Aitana Cordero Vico (To-get-her(e)) i Carme Torrent (Eclipse o la imagen siempre llega tarde); ha creat Crònica d’un espai de desgast amb el grup de joves FESTUCS i ha seguit treballant amb El Conde de Torrefiel..

JOANA SERRAT i QUIM BIGAS, 8 d’abril al Casal Social 22:30.
8 € entrada anticipada.
10 € entrada a taquilla.

RESERVES

CLEMENTINA

Presentant el seu primer disc “Darrere del vent”.

Clementina és un grup catalanomexicà format per Carlos Montfort i Gina Margarit que presentarà a Singulars el seu primer treball plegats.

El guitarrista mexicà resident a Barcelona i la cantant catalana establerta al Baix Montseny es van conèixer al metro de Barcelona, quan ella va improvisar unes cançons amb l’ukulele i ell abans no es tanqués la porta li va demanar ‘Tens Facebook?’. Va ser que sí, i van iniciar una col·laboració que un any i mig després ha donat el seu primer fruit.

GUILLEM ROMA

L’artista d’Osona presentarà “Connexions” , el seu nou treball discogràfic.

Guillem Roma és un artista amb personalitat pròpia que viatge pels  sons, els ritmes i les cançons amb un optimisme vital que encomana a qui l’escolta!

El músic osonenc, presenta “Connexions” un nou disc on fa un salt endavant en el seu univers creatiu apostant per un so més contundent cultivant una personalitat més sòlida que agafa volada amb unes cançons originals i sorprenents que ens connecten de forma natural i fresca amb influències tant diverses com la música mexicana, els boleros o els sons mediterranis.

La música ens connecta amb nosaltres mateixos, amb els altres, amb el món que ens envolta i també amb el més enllà. És en la bellesa d’aquestes “Connexions” on neixen les cançons del nou treball de Guillem Roma que aconsegueix una convivència espontània entre la vitalitat i l’optimisme i una mirada crítica amb la societat i el món que ens envolta.

Noves cançons que arriben com una alenada d’aire fresc que conviden a la reflexió a través d’aquestes connexions entre la música, la poesia i la màgia.

CLEMENTINA i GUILLEM ROMA, 6 de maig al Casal Social 22:30.
8 € entrada anticipada.
10 € entrada a taquilla.

RESERVES

BELDA & SANJOSEX

Presentant Càntut. Premi Enderrock de la Crítica 2017.

El duet artístic inèdit format per Carles Belda i Carles Sanjosé (Sanjosex) recull a Càntut (Bankrobber, 2016) una part del repertori de cançons de transmissió oral de les comarques gironines. Es tracta d’un homenatge preciosista a la tradició i a la música dels avis. El disc és la punta de l’iceberg d’un projecte que inclou un web amb més de mil gravacions documentades i un festival homònim al voltant de les cançons i músiques de tradició popular que va néixer a Cassà de la Selva.

Aquest treball s’ha erigit amb el Premi Enderrock 2017 de la crítica com a millor disc de folk de l’any.

ASSUMPTA MERCADER+ Joan Hernàndez (percussió)

Ens proposarà una sessió musicada per explicar les nostres llegendes.

Artista de la paraula i la màgia de les històries que s’adreça a petits i a grans, en espais molts variats; i de maneres ben diferents, sempre perseguint despertar el somriure, l’estima pels llibres i l’emoció. A Singulars ens proposarà una sessió per explicar les nostres llegendes. Les del nostre poble o ciutat i les de la nostra comarca. Catalunya és terra de llegendes i moltes són ben desconegudes. Les llegendes ens ajuden a saber una mica més de la nostra identitat i també de les nostres tradicions i costums. Després de tants anys voltant, l’Assumpta té un munt de llibres de llegendes i, evidentment, nosaltres també poden ajudar-la a confegir la sessió amb les que li vulguem ensenyar.

BELDA & SANJOSEX i ASSUMPTA MERCADER, 13 de maig al Casal Social 22:30.
10 € entrada anticipada.
12 € entrada a taquilla.

RESERVES

ON SOPAR?

Una àmplia oferta culinària a tan sols 5 minuts del teatre de Palafolls amb cuina casolana, pizzes, entrepans…
tahiti

Basilico

Balconet

Twister

passada

Lloc9

ElCafe

Estevanet