Presentació cartell Singulars 2018 i venda d’entrades anticipades

Posted on Posted in Singulars

Bang! Cultura i l’Ajuntament de Palafolls presenten la 4a edició del cicle SINGULARS, una cita anual que s’ha convertit en la més “in” de  l’Alt Maresme . “In” de Indispensable i  “In” de Ineludible.

En aquesta nova edició, SINGULARS  aposta per combinar nits de concerts únics i exclusius, amb programacions culturals dobles que van més enllà de la música.  Per això hem rebatejat aquesta edició amb el sobrenom de Un espai musical de proximitat, on sempre hi passen coses… Públic i artistes combinen i bescanvien els seus rols de protagonistes!

Com a les passades edicions, la complicitat i interacció entre artista-públic tornarà a marcar l’essència d’un cicle que ha trobat, en aquesta proximitat, el seu valor diferenciador.  Una proximitat que es genera dins de propostes artístiques de nou format, , a través de posades en escena molt íntimes i singulars.

En aquest aspecte, Singulars torna a fer partícips en un mateix escenari a nous talents, concerts únics i projectes comuns d’artistes arriscats, que defineixen les diferents arestes de l’escena musical contemporània  del nostre país.

La quarta edició del Singulars tindrà lloc entre el 10 de març i el 21 d’abril de 2018.

Per informació més extensiva sobre els artistes i les dates podeu consultar la programació del Singulars 2018 al nostre web.

VENDA D’ENTRADES

La venda d’entrades anticipades començarà el dilluns 29 de gener, i serà físicament de DILLUNS a DIUMENGE, de 10 a 20h al Casal de Palafolls.

Per a reserves i més informació consultar:

Xavi – T. 678 30 40 30
www.bangcultura.cat
www.palafolls.cat
www.facebook.com/bangcultura

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *